Bliv værtsfamilie for en udvekslingsstudent

Har I lyst til at være værtsfamilie for et ungt menneske?

Har I som familie tid og lyst til at være værtsfamilie for et ungt menneske, som drømmer om at tilbringe et skoleår i Danmark?

Det er ikke kun danske unge, som gerne vil et år til udlandet. Mange unge fra andre lande vil meget gerne lære mere om os danskere og vores land og historie. Mange vil gerne prøve at være en del af en dansk familie. Nogle unge har endda en familiehistorie, som går tilbage til Danmark, og derfor ønsker de at lære mere om vores sprog, kultur og levevis.

Hjælp en udvekslingsstudent ved at blive en værtsfamilie

For at hjælpe disse unge til at få opfyldt deres drøm om et skoleår i Danmark søger vi løbende værtsfamilier, som har lyst til at åbne deres hjem og familie for et ungt menneske.

Som værtsfamilie vil I få en stor oplevelse og et unikt indblik i et andet ungt menneskes baggrund og kultur. For jer som familie kan det være ny og spændende inspiration fra et fremmed land. Sprogmæssigt vil I også opleve at viden går begge veje – I får et fremmed sprog og en anden kultur ind i jeres familie og jeres dagligdag.

I løbet af et skoleår med en udvekslingselev i huset vil I desuden som familie opleve at se Danmark og vores kultur og levevis i et andet og mere spændende perspektiv.

Endelig vil I skabe positive og inspirerende relationer for jeres egen familie, som kan række langt ud over landets grænser i mange år fremover.

Hvis I har interesse i at blive værtsfamilie eller gerne vil høre nærmere, er I velkomne til at kontakte os.

www.into-highschool.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg på into-highschool.dk Læs mere