Åbent hus og temadage om udveksling

Hos into står vi altid til rådighed for jer. Og I kan når som helst booke et møde med os i vores mødelokale i Hellerup, eller et sted i nærheden af jeres bopæl til en snak. Når beslutningen om 1 år eller 1 semester i udlandet skal træffes, er det vigtigt, at I er godt klædt på med både praktisk information og inspiration. Der er flere muligheder:

Personlig samtale

Ring og aftal et møde, eller book her. Så sørger vi for at have kaffe/the og al relevant information klar til jer.

Åbent hus

Til vores åbent hus arrangementer er I velkomne til at komme uanmeldt forbi og få en snak med vores returnees. Det er into elever, som lige er kommet hjem fra udlandet. De har en masse information og oplevelser, som de gerne vil dele med jer. Her vil I også møde into`s kontorspersonale. Hvis der er specifikke ting I ønsker at vide mere om, fx. skoler i New Zealand hvor man kan træne svømning på højt plan, eller skoler i USA hvor man kan fordybe sig i medier/journalistik, så kontakt os gerne i forvejen, så vi kan have informationen klar.

 Dato  Tid  Adresse
 D. 11. januar  kl. 16-20  Gydevang 39-41, 3450 Allerød
 (Scandinavian Trade Center)
 D. 15. februar  kl. 16-20  Gydevang 39-41, 3450 Allerød
 (Scandinavian Trade Center)

Temadage/events​

På vores populæreste destinationer afholder vi til efteråret forskellige events, hvor fokus er på inspiration og dybdegående information om det enkelte land. 

Bor du langt væk?

Passer åbent hus dagene ikke for jer, kan vi arrangere et personligt møde med en af vores interviewere, lige dér i ønsker det. Kontakt kontoret, eller book her og en interviewer vil kontakte jer indenfor 2 dage. Sammen kan I aftale et mødetidspunkt og -sted. into har interviewere over hele landet.

Skype

Vi kan også arrangere et Skype møde mellem jer og os på kontoret. Kontakt os for en aftale og fortæl os, hvilket land I er mest interesseret i, så sørger vi for at have returnees fra det pågældende land klar til Skype samtalen.

www.into-highschool.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg på into-highschool.dk Læs mere