Hvorfor vælge into High School?

into tilbyder udvekslingsprogrammer af høj kvalitet og til overkommelige priser. Vi fokuserer på personlig kontakt med vores studerende og deres forældre. For os er ansvarlighed, ærlighed og åbenhed altafgørende og er der et problem undervejs, så løser vi det. 

Hvorfor skal du vælge at blive udvekslingsstudent hos into?

  • Erfaring
  • Tryghed og pålidelighed
  • Personlig kontakt
  • Ekstra forberedelse
  • Fair og gennemsigtige priser
  • Støtte - hele vejen

Erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og har sendt tusindvis af elever på udveksling verden over.

Tryghed

Vi har egne into kontorer i 12 lande samt et bredt internationalt netværk, der sikrer at der altid befinder sig kontaktpersoner i nærheden af din destination.

Personlig kontakt

Vi sender kun et begrænset antal elever af sted fra Danmark hvert år, da vi lægger stor vægt på at kende alle vores elever og forældre. Hos os bliver du aldrig et nummer og derfor brænder vi netop for at gøre det til en personlig relation og kontakt imellem os, så du er godt rustet til dit eventyr i udlandet.

Forberedelse

Vi afholder en Orienterings-weekend i Danmark før afrejse, og tilbyder Welcome Camps i de fleste destinationslande. Vi mener at en god forberedelse gør rejsen både tryggere og bedre - og samtidig er Welcome Camps en god mulighed for eleverne at lære andre unge mennesker at kende.

Fair og gennemsigtige priser

Vores lange og tætte samarbejde med destinationslandene betyder, at vi kan holde priserne nede. Vores filosofi er, at alle skal have råd til at komme på udveksling.

Støtte

Vi står altid til rådighed for dig – både før, under og efter opholdet. Vi hjælper med lige fra vejledning om destination/program, til ansøgning, visa, fly og forsikring, og til spørgsmål om f.eks. kulturforskelle eller baggageregler.

www.into-highschool.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg på into-highschool.dk Læs mere