Hvem er vi?

På mail og telefon vil du primært møde Josefine og Catharina. Vi står klar med information og gode råd, og er med til at sikre at du får et fantastisk udvekslingsophold.

Catharina Kristensen er Operations Manager for into. Hun er vores salg- og marketing ansvarlige. Hun tager sig af kontakten med de nye udvekslingselever, har kontakten til vores internationale samarbejdspartnere, og så tager hun sig af det administrative. Catharina har også selv været udvekslingsstudent,  og også værtsmor for en student, da hendes egen datter var på udveksling. Dette har givet hende stor indsigt i branchen, og forståelse for udveksling fra mange forskellige perspektiver.

Josefine Hove er vores administrative medarbejder og interviewer. Udover at være i kontakt med elever og forældre, er hun ansvarlig for alle interviewere. I 2014/15 var Josefine selv på udveksling i Arizona i USA. Derfor er hun ofte sparringspartner for vores elever i forbindelse med ansøgningen, eller under udvekslingen hvis eleverne ønsker at snakke.

Desuden har vi har en række medarbejdere/returnees over hele landet, som hjælper os med at interviewe nye udvekslingselever. Derfor kan vi altid tilbyde at du får en personlig kontakt og relation til os og dit udveklingsophold. 

Vores interviewere:

Kimi Kreilgaard, Varde, Jylland. 
Tidligere udvekslingsstudent med into i 2014

Julie Niemann, København og Sjælland.
Tidligere udvekslingsstudent med into i 2009

Thea Traun, Fyn og sydlige Jylland.
Tidligere udvekslingsstudent i 2004

Julie Engholm, Fyn og sydlige Jylland.
Tidligere udvekslingsstudent med into i 2008

Mia Wørmer Paulsen, Midtjylland. 
Tidligere udvekslingsstudent med into i 2009

Cecilie Haugstrup, Midt- og Nordjylland. 
Tidligere udvekslingsstudent med into i 2011

Emma Ellitsgaard, Holbæk og Sjælland.
Tidligere udvekslingsstudent med into i 2016

Nikolaj Råberg, Århus. 
Tidligere udvekslingsstudent med into i 2012

into har desuden en lang række af Returnees, som har været på udveksling forskellige steder i verden, og dem kan du altid få en snak med hvis du ønsker at høre mere om et specifikt program/destination.

Catharina H. Kristensen
Catharina H. Kristensen
Operations Manager
Josefine Hove
Josefine Hove
Student administration and student contact
Thea Traun
Thea Traun
Interviewer
Julie Hovgaard Niemann
Julie Hovgaard Niemann
Interviewer
www.into-highschool.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg på into-highschool.dk Læs mere