Hvem er vi?

På mail og telefon vil du primært møde Josefine og Catharina. Vi står klar med information og gode råd, og er med til at sikre at du får et fantastisk udvekslingsophold.

Catharina er Operations Manager for into. Hun er vores salg- og marketing ansvarlige. Hun tager sig af kontakten med into's udvekslingselever, internationale samarbejdspartnere, og administration. Catharina har selv været udvekslingsstudent i USA, samt værtsmor for en student, medens hendes egen datter var på udveksling. Dette har bidraget til hendes indsigt i branchen, og brede forståelse for udveksling.

Josefine er Student Manager, elevkontakt og interviewer. I 2014/15 var Josefine selv på udveksling i Arizona i USA. Derfor er hun ofte sparringspartner for vores elever i forbindelse med ansøgningen, eller under udvekslingen hvis eleverne ønsker at snakke.

Udover at være i kontakt med elever og forældre, er hun ansvarlig for alle into's interviewere. Disse er en række medarbejdere/returnees bosat over hele Danmark. Interviewerne hjælper into med at interviewe og mødes med nye udvekslingselever og deres forældre. Deved kan into garantere, at du får en personlig kontakt og skræddersyet vejledning når du skal planlægge dit udenlandsophold.

Vores interviewere:

Kimi Kreilgaard, Varde, Jylland 
Tidligere udvekslingsstudent med into i 2014

Julie Niemann, København og Sjælland.
Tidligere udvekslingsstudent med into i 2009

Thea Traun, Fyn og sydlige Jylland.
Tidligere udvekslingsstudent i 2004

Nikolaj Råberg, Århus. 
Tidligere udvekslingsstudent med into i 2012

Mia Wørmer Paulsen, Midtjylland. 
Tidligere udvekslingsstudent med into i 2009

Cecilie Haugstrup, Midt- og Nordjylland. 
Tidligere udvekslingsstudent med into i 2011

Emma Ellitsgaard, Holbæk og Sjælland.
Tidligere udvekslingsstudent med into i 2016

Hannibal Vad, København
Tidligere udvekslingsstudent med into i 2016

Maja Andersson
Tidligere udvekslingsstudent med into i 2016

into har desuden en lang række af Returnees, som har været på udveksling forskellige steder i verden, og dem kan du altid få en snak med hvis du ønsker at høre mere om et specifikt program/destination.

Catharina H. Kristensen
Catharina H. Kristensen
Operations Manager
Josefine Hove Kristensen
Josefine Hove Kristensen
Student/Marketing Manager
Nikolaj Råberg
Nikolaj Råberg
Student Administrator
www.into-highschool.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg på into-highschool.dk Læs mere