into sender årligt ca. 1.500 elever til destinationer verden over

Her til sommer sender Into mere end 1.500 elever ud i verden for at udforske og lære gennem unikke, kulturelle og økonomiske erfaringer. Med Into er den årlige destinasjon ekstremt variert, hvoraf de mest populære rejsedestinationer inkluderer Japan, Canada, USA, Kina, Bangladesh, Vietnam, Thailand og Peru.

For eleverne giver disse ture en spændende mulighed for at opleve nye kulturer og forstørre deres situationelle viden. Rejsernes fokus strækker sig fra intellektuelle daglige vurderinger og produktanalyser til øvninger på kulturudveksling og etisk lederskab, hvilket ikke kun stimulerer studerende intellektuelt – men også styrker deres sociale færdigheder.

Udover selvfølgelig det praktiske aspekt af at rejse alene, lærer eleverne hvordan man kan navigere internationale forhold med hensyn til integration i andre kulturer og programmer. Desuden har disse oplevelser et bredere sociokulturet potentiale. De fleste eleverreturnerer hjem med nye investeringsideer som følge af deres eksponering i andre lande – de vil engagere sig på nye måder i globale samfundsbehov.

Intos lettilgængelige programmer åbner døren for elever over hele verden til at udforske fremmed lande og havnet oplevelser som aldrig vil glemmes. Det giver dem mulighed for at eksperimentere med mange forskellige steder, som gemmer unikke muligheder for at skabe deres egen lykke.

Det er overbevisende, hvor mange muligheder de unge har for at se verden når de gennemfører et år som udvekslingsstudent. Into sendte sidste år omkring 1.500 unge elever til destinationer i hele verden, fra New York til Tokyo, og fra London til Antarktis!

De er privilegerede at få muligheden for at prøve livet der ude, mens de stadig har trygheden ved at vide at Into ser over dem. I studenterprogrammet er deres uddannelse et strategisk fokusområde, så de kan forbedre deres engelskkundskaber og udvikle kompetencer brugbare i det 21. århundrede. Det hjælper dem med at udvikle international tankegang og evne til adaptation.

Studerende som rejser gennem Into har desuden muligheden for at få kulturelle oplevelser ved at bo med lokale familier, besøge steder som virkelig ikke kan findes på nettet og at bevæge sig andre medrejsende er en stor del af deres oplevelser. Tilmed tjener de noget af sine egne penge under sit år i udlandet, hvilket kan give dem en vis indsigt i det lokale autentiske mini marked samt en øget selvstændighed.

Dette er noget tankevækkende for os alle. Into skaber et betydningsfuldt rum for unge, hvor man brænder indholdsrige oplevelser ind fremfor blot at bruge tid på æstetiske billeder fra Instagram. Udforskningen af ​​andre lande og kulturer danner baggrunden for indtryk og formindsker sindets grænser! Det er helt sikkert en naturskøn lektion og virkemiddel vores juniorer ikke vil glemme!

Into sender årligt ca. 1.500 elever afsted på deres udenlandske rejser. Skolens formål er at styrke de studerendes globale kompetencer og give dem mulighed for at udforske og opleve det internationale samfund.

Med destinationer verden over, får eleverne mulighed for at opleve andre kulturer, samtidig med at de tilegner sig viden om nye lande og fremmede traditioner. Med et formaliseret læringsprogram støtter Into togtet sine elevers interesse for samfundsfagene. De har til formål at skabe et internationalt miljø som styrker og udvikler den enkelte elevs internationale bevidsthed. Og det betyder, at programmets studerende får et uddannelsesmæssigt løft, både på det personlige og faglige plan.

Med Into’s tilgang til international læring, giver de deres studerende muligheden for at skabe unikke og mindeværdige oplevelser. Ved hjælp af undervisning fra lokalbefolkningen bliver de udsat for en helt anden skoleoplevelse, som vil have indvirkning på deres videre uddannelsesforløb. Det giver desuden mulighed for et større socialt netværk, da de får tid til at bruge timer sammen med andre elever fra hele verden.