Før du tager på eventyr..

into ser forberedelse som meget vigtig. Du skal finde ud af hvor du vil hen, hvad du kan forvente dig, og du skal have redskaber med i baggagen, der vil give dig en god start på dit High School eventyr.


Find dato for Åbent Hus her

Interviewet omkring skole og udveksling

Det første trin i ansøgningsprocessen er et interview. Vi inviterer dig og dine forældre til en informativ og personlig samtale. Denne samtale er starten på et gensidigt samarbejde. Samtalen er uden omkostning og du binder dig ikke til noget.​ Book interview her.

Orienteringsweekend (O-weekend)

Før dit udvekslingsophold starter, afholder vi en berigende O-weekend for alle de danske elever, som skal rejse ud i sensommeren. Her får du en grundig vejledning og gode tips fra into`s medarbejdere og returnees. Gennem praktiske øvelser, foredrag og gruppearbejde forbereder vi dit år i udlandet, så du er godt rustet til afrejse. Denne grundige forberedelse er med til at gøre starten af din udveksling tryg. Det er også en hyggelig og social weekend, hvor får nye venner, og kan dele dine tanker om udveksling med andre elever.

Weekenden starter lørdag og slutter søndag. 

Forberedelsesweekenden er obligatorisk for alle deltagere med afrejse om sommeren. Weekenden finder sted i maj måned i det år, hvor du skal afrejse i juli/august/september.

I 2018 afholdes campen d. 26-27 maj i København.

Welcome Camp

Deltagere på vores programmer med start i sensommeren deltager i vores enestående Welcome Camps. Der kan man tidligt få nye internationale venner og lære en del af landet at kende, før man flyver til værtsfamilien. Eleverne samles til spændende dage med sightseeing, shopping, busture og mange sjove aktiviteter.

Det gælder programmer til USA, Canada, England, Argentina, New Zealand og Spanien. Welcome Camp varer 4-5 dage og finder sted i New York, Toronto, London, Rosario, Auckland, Madrid og er inkluderet i programprisen. I Spanien og i Argentina varer Welcome Camp 8 dage, da du også får et spansk-kursus i løbet af dine første dage i de spansktalende lande. 

Glæd dig til mange spændende oplevelser og nye venskaber!

Pakkeliste til udveksling

Hvis du gerne vil være helt sikker på, at du husker at få pakket korrekt, så bør du læse med her, hvor vi giver dig et overblik over nogle af de praktiske ting, der er vigtige at huske, når du skal på udveksling.

Du vil ikke have behov for at pakke alt, som du normalt benytter til hverdag, men vores erfaringer siger, at de nedenstående ting er gode at have pakket i kufferten, når du drager af sted.

Diverse toiletartikler

Det kan være en god ide at pakke de vigtigste toiletsager som shampoo, tandpasta, deodorant, cremer osv., da du sjældent kan gå ret længe uden at bruge disse ting. Når du ankommer vil din førsteprioritet formentligt ikke være at handle, så sørg for at dette er pakket på forhånd.

En god måde at spare plads er ved at købe disse nødvendigheder i en mindre rejseudgave, så de ikke fylder så meget. På denne måde har du til de første par dage i værtslandet, inden du bliver nødt til at finde det nærmeste supermarked.

Tøj

Vi forventer ikke, at du har tænkt dig at glemme dette punkt. Men mange unge rejsende kan godt komme til at glemme at pakke til forskellige anledninger. For eksempel sportstøj, regntøj, hverdagstøj, men også lidt finere beklædning til mere elegante arrangementer.

Sørg samtidig også for at pakke varieret, så du ikke kører træt i, at alt dit tøj ser ens ud efter et par uger.

Sko

Husk at pakke forskellige typer af sko, så du både har til sportslige gøremål, hverdagsting samt festlige lejligheder.

Badetøj

Dette kommer naturligvis an på, hvor du skal på udveksling, men det er altid smart at være forberedt.

Pak badetøj, solbriller og hvad du ellers normalt tager med på en strandtur, da du med sikkerhed også kommer til at have fritid, der skal udnyttes til fulde – eksempelvis på stranden med dine nye venner.

Rygsæk

Det kan også være en god idé at pakke en rygsæk eller anden form for taske, som du kan bruge som skoletaske eller sportstaske, når du er ankommet.

Netop dette kan være nemt at glemme, men det kan være lidt irriterende at skulle bruge penge på, når det kan spares ved at pakke en derhjemmefra.

Penge, pas og billetter

Denne siger måske sig selv, men du kan aldrig være for sikker, når det kommer til disse tre ting. Herudover kan du med fordel også dobbelttjekke, at du har dit dankort, udenlandske sygeforsikringskort, et pas der ikke er ved at nå sin udløbsdato samt alle billetter, som du har brug for.

Få overblikket

Hvis du har meget, der skal pakkes, så kan du herunder se, hvilke flyselskaber der tilbyder flest kilo, når det kommer til din store kuffert samt håndbagage.

Link til bagage-guide
Kilde: Expedia

www.into-highschool.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg på into-highschool.dk Læs mere