Planlæg dit eventyr som udvekslingsstudent

Har vi fanget din opmærksomhed? Så hæng på her og få masser af information om udveksling og hvilke lande du kan vælge!

Hvis du er i tvivl om du skal vælge et semester eller et helt skoleår, eller er det land du ønsker ikke vist? Så skynd dig og kontakt os på vores kontor i Hellerup, hvor vi står klar til at hjælpe. 

Generelt om destinationer for udveksling

Her finder du en oversigt over into`s destinationer. Alle vores programpriser inkluderer fly, indkvartering og forplejning hos en værtsfamilie, skolegang på lokal High School, samt forberedelsesweekend i Danmark forud for din afrejse. Elever på vores programmer i USA, England, Canada, Irland, New Zealand og Spanien deltager desuden i intos Welcome Camp ved afrejse om sommeren. Welcome Camp er inkluderet i programprisen. På vores high school Italien ophold er der også Welcome Camp i Rom.

På mange af vores destinationer vil du i løbet af dit ophold, blive tilbudt at deltage i frivillige udflugter og rejser. 

 

Tag mig til Jeg er interesseret i
USA
Select program, Welcome Camp, Kort program
USA er den mest populære destination for udvekslingsstudenter. Forskellen på USA og andre destinationer er, at vores deltagere vil udvikle sig til forskellige typer af "amerikanere". Der er stærk traditionsfølelse i syden, pionerånd i vesten og omkring Rocky Mountains, kommer man tæt på naturen. De afsondrede, fantastiske landskaber i kontrast til de hektiske, travle byer og tætbefolkede områder. Ser man bort fra disse forskelle, er USA, en stor nation. Læs mere 
England
Select program, Welcome Camp, College 16+
Ønsker du at tage på udveksling til England? Så er du havnet det helt rigtige sted. I England har vi vores eget into kontor, som har over 20 års erfaring med at sikre vellykkede udvekslingophold for vores into elever. I England er der mulighed for at vælge det program, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem England Classic, Select-, eller College 16+ programmet.
Argentina
Welcome Camp
Har du lyst til at lære spansk på en lokal high school i et latinamerikansk land? Så er et udvekslingsophold i det smukke Argentina et godt valg! Flere og flere studerende ønsker, at kunne svare "si" på spørgsmålet: hablas español?. En skole i Argentina giver dig mulighed for at lære et af de mest talte sprog i verden, og også for at opleve den fascinerende latinamerikanske kultur.
Australien
Select program, Welcome Camp
Det store High School-eventyr på den anden side af jordkloden! Australien, det femte kontinent, er et stort land med et areal, der er to gange så stort som Europa. 85% af landet er "outback"; enorme ørkenlandskaber og skovområder, der er tyndt befolket. I stor kontrast står hovedstadsområdet Sydney, Melbourne og Perth. Australien har omkring 20 millioner indbyggere. Folk er meget imødekommende og afslappede. De har en afslappet livsstil.
Brasilien
Brasilien, det største land i Sydamerika, er et land med kontraster og ekstremer! Et High School program i dette land er et rigtigt eventyr! Brasilien er et stort land der har stor indvandring og mange nutidige brasilianere er af europæisk afstamning.
Canada
Select program, Welcome Camp
Der er mange muligheder når du vælger et High School udvekslingsprogram i Canada. Canada er ren natur og det er ikke en kliché, når man siger at den smukke natur er en grundlæggende del af canadisk hverdagsliv. Selv dem, der bor i byen trækker ud i naturen så ofte de kan og altid i weekenden. Og der er masser af plads til alle! Selvom vinteren er iskold, er sommeren behagelig varm.
Costa Rica
Pura Vida! Dette er en sætning, der ofte bruges af Costa Ricans, eller "Ticos". Den bogstavelige oversættelse er "rent liv", og bruges ofte i hilsener. Costa Rica er et smukt mellemamerikansk land med en meget forskelligartet natur. Her finder du vil finde jungle, nationalparker, vulkaner og smukke strande. Costa Ricans er engagerede i familien, bruger en masse tid sammen og er meget gæstfrie. Et fantastisk land og en god mulighed for at lære spansk og "the Costa Rican way of life".
Tyskland
Når du tænker på en udveksling i udlandet, er Tyskland måske ikke det første land der dukker op i tankerne. Men det kan være et helt fantastisk valg, hvis du ønsker at forbedre dit tysk. Du kender nok allerede lidt til Tyskland: Schwarzwald, Rhinen, revner på den tyske Autobahn, Oktoberfest og berømte folk som Beethoven og Goethe. Tyskland har også masser af byer fulde af historie og sjæl, såsom Berlin, Hamburg, Köln og München.
Udveksling Frankrig
Welcome Camp
Sol, vin, baguetter, Tour de France og Eiffeltårnet er sandsynligvis de første ting du tænker på, når vi nævner Frankrig. Men landet har meget mere at byde på, og det kan du opleve, hvis du vælger en High School år i Frankrig.
Irland
Welcome Camp
Et High School udvekslingsår i Irland: landet med den smukke natur og de mange festivaler og begivenheder. Irland kaldes også "Emerald Isle" som betyder; den grønne ø. Og med rette, for Irland har smukke landskaber og flere nationalparker placeret overalt på øen. Irerne er meget gæstfri og du vil hurtigt føle dig rigtig godt tilpas i din nye familie. Irerne har en udtalt sans for humor og de tager livet, som det kommer.
Italien
Welcome Camp
"Bella Italia" er landet med det smukke sprog, travle byer og det lækre italienske køkken. Italienerne nyder livet og de elsker god mad, kunst, mode og smarte biler. De kan lide at tilbringe tid sammen med deres familie og er meget imødekommende. Under et High School udvekslingsår i Italien får du mulighed for at opleve og blive en del af dette fantastiske land.
New Zealand
Select program, Welcome Camp
Er du eventyrlysten? Så er et High School udvekslingsprogram i New Zealand helt klart noget for dig! Vi tilbyder 2 forskellige udvekslingsprogrammer i New Zealand: New Zealand Classic På dette udvekslingsprogram er du åben over for hvor i New Zealand du skal bo. Du kan placeres hvor som helst i New Zealand og vores familier bor ofte på landet eller i mindre byer. Så det er altid spændende, hvor du vil blive placeret. Se her for mere information om dette program New Zealand - Select Hvis du vælger vores New Zealand Select udvekslingsprogram, vælger du selv din skole og område. Ofte vælger man dette program, hvis der er en speciel sportsgren man ønsker at udøve eller hvis der er en speciel akademisk retning man ønsker at fordybe sig i. Så her kan du vælge hvor du bliver placeret. Se her for mere information om dette program
Østrig
Besøg det skønne Østrig og oplev Alperne, Wien, Salzburg, Sachertorte og Johan Strauss! Østrigerne er venlige og stolte af deres land og den smukke natur. 
Skotland
Skotland er den nordligste del af Storbritannien. Et High School udvekslingsprogram i Skotland giver dig mulighed for at opleve de smukke "Lowlands", og den barske skønhed i »Highlands«, samt øerne og kysten. Skotterne er meget imødekommende og familien spiller en stor og vigtig rolle i livet for skotterne.
Udvekslingsstudent i Spanien
Welcome Camp
Hablas Español? Stadig flere elever ønsker at svare JA til det spørgsmål. Hvis du har lyst til at lære det spanske sprog at kende, så kunne et High School program i Spanien være noget for dig. Spansk tales af omkring 400 millioner mennesker og som har det som modersmål. Den bedste måde at lære et sprog på, er at rejse til landet og fordybe dig i både sprog og kultur. Du vil opleve, at du på kort tid forstår spansk og ved afslutningen på dit High School program, vil du sandsynligvis have en god beherskelse af sproget. Spanierne er meget åbne mennesker og har en venlig attitude, der gør det nemt at etablere kontakter og få nye venner. På grund af det vidunderlige klima, er man stort set altid udenfor og møder hinanden på gaden, torvet eller på tapas baren. Den daglige rutine er meget anderledes, end vi er vant til. Aftentimerne er for spanierne de vigtigste og man spiser sjældent middagsmad før 21:00. Om eftermiddagen har de ofte en eftermiddags siesta.
www.into-highschool.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg på into-highschool.dk Læs mere